dilluns, 18 de maig del 2009

Periquito i culé a la vegada?

Us heu fet mai aquesta pregunta? Es pot ser de l´Espanyol i del Barça a la vegada? Segurament no haureu tardat ni mig segon en respondre i en veu alta: NOOOO!!!! Doncs això és el que pensava jo tambè...pensava? ufff nose que pensar ja.


Doncs la cosa és que l´Espanyol acaba d´expulsar de l´equip femení una jugadora que portava 4 anys a l´equip per prersentar-se dimecres passat a Mestalla ataviada amb la bufanda del Barça i la cara pintada amb els colors que més odien els pericos...i sense cap contaplació va i penja les fotos de la final a internet...


La jugadora en qüestió és Noemí Rubió, la qual personalment ni em sonava perquè no segueixo l´equip femení però sembla ser que ho ha donat tot per l´Espanyol durant els anys que ha estat al club.

El club no ha dubtat ni un moment i l´ha apartat de l´equip acusant-la d´una falta de respecte greu. Que en penseu vosaltres? Que passaria si fos al revés? I si passes en els equips masculins? Soportariem Lo Pelat enfundant-se la samarra blaugrana a Roma? Se li podria passar pel cap? hi ha algun periquito camuflat a Can Barça?

http://www.as.com/futbol/articulo/espanyol-aparta-jugadora-ser-seguidora/dasftbpri/20090518dasdasftb_58/Tes

http://www.marca.com/2009/05/18/futbol/equipos/espanyol/1242675398.html

http://www.noemirubio.ar.gd/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada