dijous, 19 de febrer de 2009

Carnaval perico

Krackòvia: Aquests si que saben tractar el futbol amb humor sense anar a fer mal a l´aficionat de l´Espanyol. Podem riure tots junts! Per cert el Guardiola de Krackòvia és periko. Toma ya! xD


Derbi: Primer contra últim...segueixo pensant que l´Espanyol puntuarà. Clar que quan ho dius en presència culer es pixen de riure.

Pochettino: La làbia argentina va deixar pas a una mala hòstia de campionat amb les preguntes dels periodistes després del partit contra el Sevilla. No hace falta decir nada mas!

Tamudo: Ha tornat Carnestoltes, el rei dels poca soltes, per fer el pregó de carnaval:"lluitarem fins que les matemàtiques diguin que la salvació ja no és possible". Com pots dir això home? digués que guanyareu al Barça i en dos o tres setmanes estarem fora del descens! A veure si et poses les piles!

Kameni: "Si no tenim fe, no val la pena ni viure" Aquest lo que ha de fer és renovar i no donar-se-les tant de periko, que ens deixarà a segona i ell marxarà amb les butxaques plenes.

Ramon Moya (ex entrenador periko): "Està clar que no es pot deixar l´Espanyol en mans de jugadors, la responsabilitat d´aquesta situació és de jugadors a qui no interessa que hi hagin segons quins entrenadors".

Aquest és fan incondicional del Krackòvia....gran moment per desestabilitzar-nos encara més. Com diria Tamudo: "Y a tí que te pasa tontopollas?" Millor que se´n vagi a Castellnou de Seana a plantar enciams!

Lara: Hi ha molta gent que diu que Tamudo és el càncer de l´Espanyol, però jo tinc clar que és aquest personatge. Que no fa ni deixa fer. Porta 15 anys a l´ombra tocant els collons, i forrat com està fins al cul de pasta no pensa invertir un duro en l´equip; ara sí per criticar en sap molt. Que es dediqui a vendre llibres i es faci del Barça. (En el fons jo crec que és culé).

Les frases de l´any: Estarà molt disputada entre "Periko que vuela, periko a la cazuela" i "Els de l´Espanyol estrenareu el camp nou a segona". Que ja feu pudor home...quan les has sentit 856 vegades als seguents culers que et trobes ja els hi dius tu mateix...

Cap comentari:

Publica un comentari