diumenge, 10 de gener del 2010

Creu i ratlla

Creu i ratlla, això és el que ha declarat que li van fer a TV3 el un altre temps "popular" Carles Canut. El motiu? Ser perikito!
Si és així, que jo penso que sí, estem davant d´una de les tantes irregularitats que és donen en aquesta teòricament televisió publica catalana...

"A TV3, per ser de l´Espanyol, et feien creu i ratlla"
Canut, perico convençut que darrerament s´ha significat per les seves declaracions un tant polèmiques, ha respost un qüestionari preparat per la Mireia Dalmau on se li ha preguntat sobre el seu paper potser més significat a nivell del gran públic, el d´en Rafeques al programa de TV3 Vostè jutja, i les declaracions que va efectuar fa unes setmanes a Llobregat TV on denunciava que a la cadena pública se li feia el buid per la seva condició de perico.

Canut ha puntualitzat que "jo no vaig dir això, vaig dir que hi havia gent de dins de TV3 que per ser de l´Espanyol, que li preguntin si no a l´Eduard Boet, li feien creu i ratlla. En el moment en que el Rafeques va dir en directe que era de l´Espanyol (recordem´ho, quan va coincidir al programa amb l´ex-directiu blanc i blau Ferran Martorell) es va acabar el programa; era l´espai de més audiència de la història a TV3 i va durar només 10 programes fins acabar la temporada. Joaquim Maria Puyal no va poder suportar que Rafeques fos un senyor de l´Espanyol, era un personatge símbol i icona de moltes coses i no podia ser de l´Espanyol. Això és veritat. El Puyal en aquest aspecte és reconsagrat, com diuen al meu poble. Ell hagués estat incapaç de possar ni una vegada el mot Espanyol a la seva boca. És un culé empradraït i tot el que no sigui Barça ni ho esmenta".

En Canut no te cap prova documental per certificar aquest ostracisme, només trencat quan ha estat contractat per alguna productora externa a TV3 i per participar precissament en alguna tertúlia sobre l´Espanyol, com quan la passada campanya va acudir al Gol a Gol Espanyol, però ha explicat que "si haguessis escoltat els il·luminadors o productors d´aquella època, tothom va coincidir que va ser per allò. Si no, aquell programa encara podria haver continuat. Però eren els primers temps de la televisió, estavem a una època encara molt fonamentalista".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada