dimecres, 3 de desembre del 2008

Tintín huele a muerto


Fins aqui hem arribat; a Tintín Marquez se li ha esgotat el crèdit. L´equip juga de pena i ni jugadors ni tècnics ho veuen així. L´afició es la única que ja no pot més; portem tot l´any així , tota la segona volta de la temporada passada arrossegant-nos pels camps de primera, i aquest curs més del mateix. Està clar que si es volia començar una nova etapa, la solució no era col.locar algú que ja estava dins, tot i que al principi semblava que es podia redreçar (està clar que Valverde, líder a grècia amb l´Olimpiakos, no era el dolent).


El problema es que toca renovar les "vaques sagrades" del vestuari: Tamudo i De la Peña i Luis García; no pel fet de que no aportin res a l´equip (segueixen essent els millors); sinó perque els anys i la qualitat demostrada fan que tot giri al seu voltant, només depenem d´ells i això en un col.lectiu de 22 jugadors no és bo. Ningú no vol que marxin perque si no arriba un reforç apropiat significa per molts que ens n´anem de pet a segona. Però la realitat es que fins que no marxin, en aquest equip no podrem fer res, no sortiran nous valors que agafin el relleu, impossible! Dels "tres taurons" personalment nomès deixaria Luis García, que encara te 4 o 5 anys de bon futbol per endavant, i De la Peña i Tamudo per mi ja poden fer les maletes; això sí amb un gran homenatge cap a ells en el partit d´ignauguració de Cornellà-Prat (si es que en aquell moment no estan "trencats" com de costum).

Ara i de moment sembla que saltará Tintín, ja que com diu la vella dita " és más fácil hechar a uno que a veinticinco". Recanvis? Sonen Azkargorta, Bielsa, Luis Fernández i Djukic. El que per mí podria aixecar la moral del vestidor és Fernández, ja que Bielsa, ara mateix és impossible (és sel.leccionador de Xile). Veurem que passa però ara mateix al vestidor blanc-i-blau "huele a muerto".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada